Private
Free
Board
Live
Interactive
Covered and heated
Dogs
Card
31
dec
Evenimentul tau privat la Journey PubSuntem bucurosi sa gazduim evenimentele private ale calatorilor si iubitorilor de calatorii. Alegem impreuna din meniul bucatarului calator pentru a avea selectia de preparate si bauturi potrivita evenimentului. Poti opta pentru unul dintre cele 5 spatii, fiecare cu povestea lui.
Up Above


Cunoscut si sub denumirea de „camera baloanelor cu aer cald”, "Up Above" este un spatiu retro cu imagini din toata lumea, pigmentat de baloanele cu aer cald care plutesc in penumbra deasupra incaperii in jurul unei busole care indica distanta si directia catre orase de pe intreg mapamondul. Spatiul are o capacitate de aproximativ 100 de persoane, din care un separeu pentru nefumatori de 20 de persoane.

Down Below

Aceasta spatiu este compus din doua camere: camera fluturilor si camera de relaxare. Camera fluturilor, cu o atmosfera feerica, dominata de roiul de fluturi care calatoreste spre exterior, are o capacitate de aproximativ 40 de persoane. Camera de relaxare poate gazdui aproximativ 20 de calatori, acestia putandu-se relaxa in balansoare si juca pe Playstation Move. Punctul central al camerei este o pictura murala ce reconstituie traseul unei calatorii.

Sky Dome

Aceasta sala este destinatia preferata a organizatorilor de evenimente private, fiind un spatiu ludic, cald si luminos. Acesta are bar propriu si o capacitate de aproximativ 120 de persoane. Din totalul locurilor, 30 se afla intr-un separeu situat la mezanin ce da senzatia unei case in copac. Atractia principala din salon este cupola transparenta retractabila ce poate transforma Sky Dome intr-un spatiu in aer liber. Destinatii iconice din toata lumea pot fi identificate pe un intreg perete pictat.

Terasa

Gradina interioara este o oaza verde in centrul Bucurestiului, o gradina invadata seara de licurici, decorata cu suveniruri din intreaga lume. Aceasta are o capacitate de aproximativ 120 de calatori. Atmosfera de vacanta creata de decorul terasei este completata de hamace si leagane.
Terasa este incalzita si acoperita, fiind una dintre putinele terase din Bucuresti deschise si functionale si in sezonul rece.

Pentru imagini cu fiecare spatiu click aici.

Iti raspundem cu drag la intrebari si planificam impreuna o calatorie privata minunata la Journey Pub. Pentru o oferta personalizata si detalii, contactati departamentul de evenimente private.

Contact evenimente:


Dragoș Neacșu - Restaurant Manager
e-mail: dragos.neacsu@journey-pub.ro
tel.: 0752 077 600 

*In functie de perioada anului si momentul zilei unele spatii se pot inchiria doar integral.

Str. George Enescu nr. 25, Sector 1, Bucuresti