0. TerasăRainy.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Journey te intampina cu 4 spatii diferite; fiecare cu propria atmosfera si poveste; fiecare dedicat aceleiasi pasiuni: calatoritul.
Te invitam sa-l descoperi pe fiecare in parte:

UpAbove

Cunoscut si sub denumirea de „Salonul cu Baloane Calatoare”, UpAbove-ul este un spatiu retro cu imagini din toata lumea, pigmentat de baloanele cu aer cald care plutesc in penumbra deasupra incaperii, de jur imprejurul unei busole care indica directia si distanta pana la destinatii de pe intreg mapamondul.

  • Capacitate: 120 persoane.

DownBelow

Situat la demisol, DownBelow-ul este format din doua zone distincte: Camera Fluturilor si Camera de Relaxare. Prima este o incapere boltita, ornata, asa cum o indica si denumirea, cu un roi de fluturi calatori. Al doilea este un spatiu mai mic, dar care vorbeste despre calatorie prin desenele tematice de pe peretii sai colorati. 

O atractie aparte a zonei DownBelow sunt board game-urile: aici ii gasiti pe prietenii nostri de la CBG care va pun la dispozitie o colectie de peste 250 de jocuri si, in plus, un membru al echipei lor este mereu disponibil pentru a va ajuta cu explicatii. 

  • Capacitate Camera Fluturilor: 40 de persoane.
  • Capacitate Camera de Relaxare: 20 de persoane.

SkyDome

Denumit si „Salonul cu Norisori”, acest spatiu ludic, cald si luminos are o cupola retractabila ce poate transforma vara SkyDome-ul intr-un spatiu „cu cerul desupra”. Imprumutand tematica noastra generala, un intreg perete este pictat cu destinatii celebre din intreaga Lume, iar, pe langa spatiul principal, SkyDome-ul are un etaj unde veti gasi un separeu cu atmosfera intima.

  • Capacitate: 100 de persoane.

Terrace

Terasa Journey este o oaza verde in Centrul Bucurestiului, o gradina plina de plante si verdeata, decorata cu suveniruri din Lumea Intreaga. Iarna este acoperita si incalzita, fiind una dintre putinele terase deschise si in sezonul rece. In sezonul cald, in schimb, descoperim terasa si ii punem in functiune toate sistemele de climatizare: o instalatie de racire prin evaporare care produce aerosoli benefici, aparatele de aer conditionat si instalatia de vaporizatoare. Astfel, in zilele caniculare, temperatura resimtita scade cu pana la 10° C fata de afara.

Toate acestea au facut ca Terasa Journey sa fie rasplatita in 2017 cu Premiul I la Concursul de fatade organizat de Primaria Bucurestiului.

  • Capacitate: 120 de persoane.