Back to All Events

Wine Journey #12: Degustare Cramele Recas

WineJourneyRecas.jpg

Serile de discutat și degustat vinul revin la Journey Pub în august, iar prima destinație în această nouă călătorie în Lumea Vinului este unul dintre cei mai premiați producători de vin din România: Cramele Recaș. 

Vom începe discuția de la zona Recaș și caracteristicile terroir-ului pentru a ne concentra apoi pe un soi de vin numai potrivit la finalul unei zile de vară: chardonnay-ul. Care condiții de climă și sol îi sunt prielnice, notele care-l pot caracteriza la nivel olfactiv și gustativ și care sunt diferențele dintre chardonnay-urile baricate și cele nebaricate sunt câteva dintre lucrurile pe care sommelier-ul Marina Samoilă ni le va povesti miercuri seară.

La finalul discuției ne va aștepta unul dintre cele mai apreciate chardonnay-uri românești: Sole Chardonnay Barrique, un vin produs numai din struguri proveniți de pe „Dealul Țiganului”, unul dintre cele mai bune plaiuri viticole ale Recașului. În plus, pe lângă acesta, vom degusta două vinuri cu arome intense: Feteasca Regală Castel Huniade și Regno Recaș Rosé. Nu în ultimul rând, Cramele Recaș ne vor oferi o surpriză care va completa discuția serii. 

Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate.
Rezervările se fac telefonic la numărul 0752 285 286. 
Vă așteptăm!